خبرها

شنبه، ۱۱ آذر ۰۲
بازدید درس روش های تولید در روز سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۹ صبح از محل متالوژی پودر مشهد (MPM) به سرپرستی آقای مهندس بیات برگزار گردید.

در این بازدید ، دانشجویان با فرآیند های متالوژی پودر ، مواد و دستگاه های مورد استفاده آشنا شدند و در مورد چالش های این فرآیند پرسش و پاسخ صورت گرفت.

شرکت متالورژی پودر مشهد یکی از واحدهای پیشگام در ساخت انواع قطعات آهنی و برنزی به روش متالورژی پودر می باشد که شعار کیفیت بالا، قیمت مناسب و تحویل بموقع را بعنوان نماد سازمان انتخاب و جهت کسب رضایت مشتـریان، سیستم مدیریت کیفیت سازمان را پیاده سازی کرده است.
باتوجه به محدودیت عکاسی و فیلم برداری از داخل مجموعه به ثبت عکس در محوطه بیرونی اکتفا نمودیم.
اولین بازدید دانشجویان مکانیک درس روش های تولید و کارگاه در روز سه شنبه 7 آذر 1402
اولین بازدید دانشجویان مکانیک درس روش های تولید و کارگاه در روز سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲-3