خبرها

برگزاری همایش دانشجویان نوورود

سه‌شنبه، ۳۰ مهر ۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد، ابتدای این مراسم با سخنان دکتر باقری، رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت در زمینه تاریخچه دانشکده صنایع، رشته‌های موجود، معرفی مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشکده آغاز گردید.

همچنین دکتر باقری با توضیح کارگاه‌ها و امکانات دانشگاه در این رشته، بیان برنامه درسی و موارد مهم تحصیلی به سخنان خود پایان بخشید.

در ادامه این همایش،  مهندس مهاجر، کارشناس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه به عنوان یکی از فارغ التحصیلان موفق، در خصوص مهارت‌های مورد نیاز دانشجویان سخنانی را ایراد نمود و همچنین از مهندس خواجه به عنوان سخنران مدعو که مقطع کارشناسی خویش را در این دانشگاه گذرانده بود برای بیان نکاتی چند در خصوص فضای شغلی دانشجویان رشته مربوطه دعوت به عمل آمد.

ایشان رزومه‌ای از شرکت خود بیان نمود و زمینه فعالیت شرکت خود را در حوزه تولید نرم‌افزار برنامه‌ریزی، مشاوره و رسد پروژه‌های بزرگ صنعتی و اداری معرفی کرد.

در پایان، دکتر انضباطی، دبیر کمیته تحصیلات تکمیلی در خصوص بررسی نقش مهندسی صنایع در صنعت و آینده شغلی این رشته به بیان نکات ارزنده‌ای پرداخت.

این همایش به همت انجمن علمی صنایع و با همکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی سجاد برگزار شد.