خبرها

تغییرات چارت پیشنهادی مهندسی مکانیک مقطع کارشناسی

دوشنبه، ۱۱ تیر ۰۳

قابل توجه کلیه دانشجویان کارشناسی مهندسی مکانیک

به اطلاع می رساند، طبق نظر شورای داخلی گروه مکانیک و مصوبات وزارت علوم و دانشگاه فردوسی، تغییرات چارت پیشنهادی گروه مکانیک برای تمامی ورودیها به شرح زیر می باشد:

• آز فیزیک ۲ به لیست دروس اضافه شده است (در چارت ورودیهای  ۱۴۰۱ حذف شده بوده است)
  • برای تمامی ورودی ها دینامیک ۴ واحدی شده است (در چارت ورودیهای ۱۴۰۱ ۳واحدی ارائه شده است.)

نکته: دانشجویانی که دینامیک ۳ واحدی گذرانده اند می ­بایست، یک واحد درس اختیاری بیشتر اخذ نمایند.

• کارآموزی ۱ و ۲ به یک کارآموزی یک واحدی تغییر کرده است.
  • دروس اختیاری تخصصی، مربوط به گرایش خاصی نخواهد بود و از مجموعه دروس ارائه شده ۱۳ واحد انتخاب خواهید کرد.
  • همچنین یک سری تغییرات در رابطه با جابه ­جایی ترمی دروس انجام شده است، لذا لازم است جهت برنامه ­ریزی انتخاب واحد ترم­های پیش­ رو به آن توجه داشته باشید.

چارت پیشنهادی به پیوست اطلاع رسانی می­گردد، همچنین داخل سایت دانشکده بارگذاری شده است.